У ТОП-10 забудовників Києва потрапила компанія "Royal House"

Володимир Гришенко 26.03.2021 16:04 PR матеріал

1 хв

У десятку кращих забудовників Києва за III і IV квартали 2020 року потрапила компанія "Royal House".

Відповідний рейтинг був складений сайтом "Мінфін". Таким чином підбив підсумки роботи за звітний період забудовників, які вводили в експлуатацію житлові об'єкти.

Як повідомляється, щоб потрапити до топу будівельні компанії мали отримати сертифікат ДАБІ про відповідність збудованого об'єкта проєктній документації. А головним показником, за якими компаній розмістили в рейтингу – це кількість квадратних метрів в житлових комплексах, які вдалося здати у III та IV кварталах минулого року.

"Особливо приємно зайняти лідируючу позицію в незалежному рейтингу за 2020 рік. Адже це був дещо турбулентний період, сповнений викликів, які ми успішно подолали і стали ще сильнішими", – підкреслили в пресслужбі Royal House.

У компанії зазначили, що в її проєкті ЖК Нова Англія вже ввели в експлуатацію і заселили 6 житлових будинків. При цьому на території комплексу вже працює дитсадок, школа, безліч дитячих і спортивних майданчиків з різними зонами відпочинку. Ще 4 будинки комплексу – активно будуються зараз. У найближчому майбутньому тут буде побудований стилобатний підземний паркінг і облаштована алея фонтанів.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, столичний ЖК Нова Англія – це житло комфорт-класу, будівництво якого передбачено у сім черг. Комплекс складатиметься з 14 житлових будинків.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

107

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом