У Львові на місці бомбосховища збудують багатофункціональний комплекс

У Львові в районі Сихова запланували будівництво багатофункціонального комплекса із дворівневим підземним паркінгом на місці старого бомбосховища. Про це повідомляє tvoemisto.tv .

Так, на вулиці Навроцького 1 розміститься апартотель з офісними та торговими приміщеннями. Підземний паркінг буде розрахований на 40 автомобілів, нижній його рівень використовуватимуть як протирадіаційне укриття.

Комерційні приміщення займуть перший поверх, офіси з другого по четвертий, а 42 номери апартготелю займатимуть шість поверхів. На даху облаштують котельню. Четвертий поверх зроблять заскленим, щоб візуально відокремити готель від стилобату.

Раніше на цьому місці було бомбосховище — заглиблена в землю бетонна споруда, побудована 1976 року з десятьма приміщеннями. Через поганий стан Фонд держмайна продав її на аукціоні 2021 року. Будову купив власник фірми-забудовника "Персеверенс" Олександр Сокотун.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, у Червоноградському районі Львівської області розпочали встановлення модульних захисних притулків, пристосованих під навчальні заклади.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

360

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом