У Львові на місці автостоянки планують збудувати житлові будинки

1 хв

У Львові на вул. Пасічній, 133 забудовник планує збудувати п’ять житлових будинків із підземним паркінгом і вбудованими громадськими приміщеннями. Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради 20 серпня, пише видання "Твоє місто". 

Йдеться про земельну ділянку площею приблизно 0,5 га на вул. Пасічній, 133 у Сихівському районі. На цій ділянці зараз розташована будівля складу площею 673 кв м, яка належить ТОВ "Пасічна-Інвест".

Згідно з візуалізацією, на цій території планують збудувати пʼять житлових будинків. Згідно зі зонуванням території, новий комплекс передбачено з висотою від девʼяти до 16 поверхів. Крім того, інвестор має фінансово сприяти покращенню інфраструктури Сихівського району.

Забудовником є ТОВ "Пасічна-Інвест". Компанія зареєстрована у Львові у 2024 році. Вона займається купівлею та продажем нерухомого майна.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Львові на території промзони зведуть ЖК. На земельній ділянці на вул. Джорджа Вашингтона 7 зараз розташована адмінбудівля, цех і матеріальний склад. Новий комплекс матиме від семи до десяти поверхів.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

308

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом