У Львові розпочалося будівництво ЖК Falcon City

У львівських Сокільниках стартувало будівництво ЖК Falcon City. Це проєкт девелопера "БудІнвестКом".

Житловий комплекс зводиться за монолітно-каркасною технологією. Забудовник позиціонує ЖК як комплекс комфорт-класу. Майбутнім мешканцям пропонується індивідуальне опалення. Здавання об'єкта в експлуатацію намічено на IV квартал 2025 року. У процесі будівництва три секції.

За даними порталу YouControl, девелоперська компанія "БудІнвестоком" входить до групи сімей Дорош-Соломаха. Основний напрямок діяльності компаній групи – це нерухомість та будівництво. Власник торгової марки "БудІнвестоком" – дочка львівського бізнесмена Володимира Дороша Світлана Дорош. Він, у свою чергу, є тестем народного депутата України IX скликання Ореста Саламахи.

Попри впливові сімейні зв'язки, забудовник отримав усі дозвільні документи на законних підставах.

Девелопер вже проводить продаж квартир у житловому комплексі, що будується.

Компанія "БудІнвестКом" працює на українському ринку житлової нерухомості з 2011 року. Вона займається реалізацією проєктів у Львові та Львівській області.

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

282

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом