У Луцьку місцевий забудовник зводить черговий проблемний ЖК

1 хв

У Луцьку на перетині вулиць Львівська та Володимирська вже кілька місяців без дозвільних документів ведеться будівництво житлових та торгово-офісних приміщень. Про це повідомив депутат міської ради Валентин Хаймик.

В реєстрі будівельної діяльності станом на сьогодні немає діючого повідомлення про початок будівельних робіт. Земельна ділянка має цільове призначення зведення житлового будинку, проте зараз там хочуть спорудити торгово-офісні та житлові приміщення.

За словами депутата, власником землі є місцевий забудовник Віктор Ковальчук. Він у 2023 році зводив подібні обʼєкти на проспекті Відродження, 47-53. Також він займався приміщеннями в Старому місті на Кафедральній, 13 і Драгоманова, 15. Їх також повʼязують з міським головою міста Ігором Поліщуком.

Хаймик зазначив, що звернеться до правоохоронців щодо цього випадку, щоб вони дали свою оцінку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше у Луцьку суд змусив забудовників двох багатоповерхівок сплатити місту 2,3 млн гривень податків на розвиток інфраструктури. Один з будинків входить до ЖК Традиція у селі Зміїнець. Інший будинок з ЖК Атлант.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

2.9т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом