У Києві продовжують розбирати "Акваріум", попри обіцянки Кличка. Фото

У Києві на Оболоні незважаючи на військові дії продовжують розбирати фітнес-центр "Акваріум", щоб на його місці збудувати три житлові висотки.

Про це повідомили в одному зі столичних пабліків.

Забудовник вже зняв вивіску, при цьому активно демонтажні роботи проводять усередині фітнес-центру.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, на місці "Акваріуму" планують побудувати три житлові висотки. 13 січня Департамент містобудування та архітектури Київської міської держадміністрації видав містобуди. Гранично допустима висота будинків тут 127 метрів (42 поверхи), проте остаточна висотність стане відомою після розробки проєктної документації. Під будівництво відведено ділянку площею 1,58 га. Ділянка знаходиться в оренді компанії "Інтерспорт", її пов'язують із родиною Солоп та будівельною компанією "Едельбург Девелопмент".

Раніше мер Києва Віталій Кличко обіцяв, що не допустить забудови "Акваріуму".

Варто зазначити, що проти житлової забудови Оболоні активно виступають кияни. За словами місцевих жителів, інфраструктура масиву не розрахована на таку кількість людей: садки та школи тут переповнені, а машини нікуди ставити. При цьому в нових будинках забудовники зазвичай нехтують нормою з паркуванням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

131

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом