У Києві горів ЖК Міністерський через замикання акумулятора

В ЖК Міністерський, який знаходиться в Оболонському районі Києва, виникла пожежа через замикання акумулятора. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

Як стало відомо, пожежа сталася 14 липня на восьмому поверсі житлового комплексу. Виявилось, що один з мешканців встановив у коридорі загального користування на поверсі літіумний акумулятор. Тож, чи висока температура, чи перепади напруги викликали його займання, яке частково поширилося по коридору. 

Під час інциденту на щастя ніхто не постраждав.

Зауважимо, що через відключення світла у столиці почастішали випадки з пожежами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, кілька тижнів тому пожежа виникла у ЖК Республіка. Обійшлося також без постраждалих. У місцевих пабліках повідомлялось, що вибухнув електрогенератор на терасі однієї з квартир, який начебто і спричинив пожежу.

Зазначимо, що це не перша пожежа у цьому житловому комплексі. Рівно два роки тому 16 липня внаслідок пожежі повністю вигоріла квартира, а також було закопчено під'їзд будинку.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

2.8т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом