Пожежа в ЖК Республіка обійшлася без жертв

У вівторок ввечері у столичному ЖК Республіка, який розташований у Голосіївському районі, сталася чергова пожежа. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Повідомлення про пожежу на бульварі Тадея Рильського надійшло о 21:38. Тут сталося загоряння утеплювача з поширенням полум'я на веранду багатоповерхівки на площі 70 кв м.

На місце прибули 38 вогнеборців та 8 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Обійшлося без постраждалих. Ліквідували пожежу після 23-ї години.

У місцевих пабліках повідомлялось, що вибухнув електрогенератор на терасі однієї з квартир, який начебто і спричинив пожежу. 

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, це вже не перша масштабна пожежа в ЖК Республіка. Рівно два роки тому 16 липня внаслідок пожежі повністю вигоріла квартира, а також було закопчено під'їзд будинку. Зазначається також, що пожежники "не без зусиль потрапили до місця події", що, власне, і призвело до того, що квартира одного з мешканців вигоріла повністю.

ЖК Республіка – це проект забудовника К.А.Н. Девелопмент.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

2.6т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом