У Києві до вже заселеного ЖК почали добудовувати верхні поверхи

У ЖК Рів'єра на вулиці Малоземельній у Дарницькому районі Києва добудовують ще три поверхи, незважаючи на те, що комплекс вже ввели в експлуатацію і заселили.

Про це написав киянин Володимир Гуцул у себе в Facebook.

Як він зазначив, станом на 10 серпня, вже додали три поверхи. Скільки планують всього добудувати – поки невідомо.

"До того ж, всі ці надбудовні роботи проходять з повним ігноруванням всіх правил безпеки. Під будинком тротуар, де постійно ходять люди. Дорога з інтенсивним рухом автотранспорту, в тому числі і пасажирським", – зауважив Гуцул.

Він підкреслив, що ця ситуація є показовою, яскраво демонструє бездіяльність влади, коли забудовник робить, що хоче і як хоче.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ЖК Рів'єра введений в експлуатацію у 2017 році. Девелопером проєкту виступає компанія Status Group. Замовник - ТОВ "СТАТУС СТРОЙ-ПЛЮС".

Як з'ясували експерти, будівництво велося на ділянці, цільове призначення якої не відповідало намірам забудови. Іншими словами, це місце не передбачає будівництва житлового комплексу. Проте, забудовнику вдалося побудувати, а головне ввести комплекс в експлуатацію.

ЖК Рів'єра складається з чотирьох десятиповерхових будинків. Будинки будували за монолітно-каркасною технологією. Комплекс позиціонується в класі "комфорт".

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

162

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом