У Інтергал-Буду може зірватися будівництво ЖК Паркові озера 2

Скандальне будівництво на вулиці Воскресенська, 2а може не відбутися, оскільки в Київраді зареєстрували проєкт щодо розірвання договору оренди ділянки землі за цією адресою.

Про це написав у четвер, 11 березня, активіст Віктор Зайцев.

За його словами, незаконна забудова в Дніпровському районі ведеться вже півроку. "Всупереч договору і цільовому призначенню промислової землі, намагаються будувати житловий комплекс без законного землевідведення і детального плану території", - написав Зайцев.

Він нагадав, що п'ять років тому доволі спірний дозвіл на будівництво оформили "за рішенням Севастопольського суду періоду анексії Криму". При цьому орендар порушив договір оренди ділянки, після спроб розпочати тут незаконні будівельні роботи зі зведення житлового комплексу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві регулярно проходять мітинги проти будівництва ЖК Паркові озера 2. Зводить комплекс компанія Інтергал-Буд. Незважаючи на всю незаконність заходу, представники столичної влади та поліції демонструють повну бездіяльність. В результаті будівельна техніка працює навіть вночі, при цьому на ділянці зрізали сотеню дерев.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом