У Дніпрі у зеленій зоні планують збудувати цілий мікрорайон

У Дніпрі на місці зеленої зони на масиві Ломівський невдовзі з’явиться новий мікрорайон, проєкт якого був представлений міськраді ще у листопаді 2023 року. Про це повідомляє "Інформатор".

Новий проєкт має назву ЖК Новели, буде розташовуватись на ділянці майже у 20 гектарів між вулицею Широкою, провулком Широким та вулицею Володимира Пилишенка. Поряд знаходиться водойма і міський пляж Ломівський, де на вході в зелену зону з’явився паспорт об’єкта. На паспорті вказаний архітектор Олександр Попов та ім’я замовника. Ним виступає ТОВ "Балівська Будівельно-Виробнича компанія". На ньому зображений один із рендерів, як може виглядати ЖК після завершення всіх робіт. Однак на порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва небагато інформації щодо даного об’єкта.

Станом на сьогодні, будівельні роботи на цій території ще не розпочиналися. Однак, згідно з проєктом, забудовник планує звести 12 багатоповерхових будинків з висотністю до 16 поверхів. Розрахований мікрорайон має бути на 7 тисяч людей. Потім в планах привести територію до ладу, зробити паркінг, дитячі майданчики, облагородити зелену зону і пляж.

Територія, де планується будівництво

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Дніпрі на території промислової бази планують звести 24-поверховий житловий комплекс. Проєкт у травні 2024 року представив архітектор Ігор Саєнко. Новий ЖК розрахований на 720 квартир для 1546 людей.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук