У Чернівцях на будівництві ЖК Прем'єра упав кран, є постраждалі. Фото

У Чернівцях під час будівництва житлового комплексу Прем'єра на вулиці Ерліха, 6 у вівторок, 1 червня, стався нещасний випадок – через падіння баштового крана травмувався робітник.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіціі у Чернівецькій області.

Як повідомляється, постраждав 54-річний оператор крана. На місце події прибули медики, вони діагностували у чоловіка множинні травми. Його відвезли в реанімаційне відділення, стан важкий.

На місце також прибули співробітники поліції, вони з'ясовують причини надзвичайної події.

Як уточнює "Суспільне", генпідрядником будівництва є компанія "Чернівецький гравійно-піщаний кар'єр". Однак роботи проводив субпідрядник, з яким уклали угоду. За словами директора компанії Олександра Дорошенка, зараз проводять службове розслідування, щоб зрозуміти, чи порушили працівники субпідрядника посадові інструкції.

За словами місцевих жителів будівництво ведеться з порушеннями – майданчик не огородили парканом.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі на вулиці Генуезькій, поруч з будівництвом ЖК Родос, у п'ятницю, 26 лютого, сталася схожа надзвичайна подія. Там теж звалився будівельний кран. Але обійшлося того разу без жертв.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

198

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом