У Брюховичах суд заблокував будівництво реабілітаційного центру із апартаментами

Суд у Львові заарештував ділянку землі на вулиці Широкій, 2 у Брюховичах, на якій мають збудувати багатофункціональний комплекс із реабілітаційним центром для українських ветеранів.

Згідно з даними реєстрів, відповідне рішення ухвалив Шевченківський районний суд 13 вересня. Таким чином ділянкою площею 3,46 га заборонено користуватись Асоціацією інвалідів захисників вітчизни "Львівська здравниця" та іншим організаціям.

Будівництво у Брюховичах

На місці недобудованої школи мали побудувати реабілітаційний центр для ветеранів АТО. Але виявилося, що там планують збудувати торговий центр та житлові будинки, а реабілітаційний центр займатиме лише 1% загальної площі. Відомо, що сьогодні проект розвиває запорізький девелопер Sensar Development.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, мер Львова Андрій Садовий звернувся до поліції через будівництво у Брюховичах. Він просить правоохоронців відреагувати на захоплення землі та призупинити підготовку до будівництва апартаментів.

Раніше на ділянку та будівництво вже накладали арешт, проте юристи асоціації через суд змогли його зняти.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук