У 18-му будинку ЖК Синергія Сіті стартували продаж квартир

Команда Нерухомі 09.02.2022 13:08 PR матеріал

1 хв

У вісімнадцятому будинку ЖК Сінергія Сіті, що розташований в Ірпені на вулиці Достоєвського, стартували продажі квартир.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

Як зазначили у девелоперській компанії, майбутнім покупцям пропонуються одно-, дво- та трикімнатні квартири з лоджіями та ексклюзивними плануваннями. Особливістю є великі кухні з площею до 21 квадратного метра та розширене наповнення з лазерною стяжкою, гіпсовою штукатуркою, системою безпеки Ajax, теплою підлогою у санвузлі, кухні та передпокої.

"18-й будинок ЖК Сінергія Сіті має всього по шість квартир на кожному поверсі. Тому пропозиція дійсно обмежена", - наголосив девелопер.

У компанії також нагадали, що купівля квартири на старті продажів – це хороший спосіб заощадити гроші. Наразі житло продається за ціною від 23 700 гривень за квадратний метр. Детально про вартість житла та умови купівлі можна дізнатись у відділі продажу.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

140

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом