Суд наклав арешт на будівництво біля Солом’янського парку

1 хв

Солом’янський районний суд міста Києва наклав арешт на будівництво біля Солом’янського ландшафтного парку за клопотанням окружної прокуратури. Про це повідомили представники ГО "Збережемо Солом’янський Парк".

"Солом'янська окружна прокуратура отримала ухвалу Соломʼянського районного суду міста Києва щодо накладення арешту на будівництво по вулиці Генерала Шаповала 1 - 3", — йдеться у повідомленні.

У звʼязку з цим останній тиждень на будівництві були повністю відсутні будь-які роботи.

Про арешт ГО “Збережемо Солом’янський Парк” дізналася завдяки клопотанню представника забудовника про перенесення судового засідання, яке мало відбутися 25 квітня, бо адвокат бере участь в іншій справі цього ж дня.

На суді мали розглядати питання щодо визнання незаконним рішення Київської міської ради про надання в оренду земельної ділянки ТОВ "Смарт Девелопмент".

"Адвокат забудовника вказав номер судової справи та повістку про виклик до суду для розгляду клопотання про скасування арешту накладеного в рамках кримінального провадження", — зазначили у повідомленні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у Києві неодноразово проходять мітинги проти будівництва близько до Солом'янського парку. Адже частина парку вже сповзла в котлован. Нагадаємо, що впритул до Солом'янського ландшафтного парку компанія РІЕЛ зводить будівлі готельного, офісного та багатофункціонального призначення, тобто житло.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

422

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом