Різдвяна акція в ЖК Нова Англія: як купити квартиру з 7% знижкою

Команда Нерухомі 05.01.2022 09:38 PR матеріал

1 хв

У ЖК Нова Англія стартувала різдвяна акція, за умовами якої можна придбати двокімнатну квартиру зі знижкою 7% (до 179 тисяч гривень).

Про це повідомили у пресслужбі житлового комплексу.

Щоб отримати таку знижку, необхідно зробити 100% внесок за квартиру, або ж придбати квартиру у розстрочку на рік з першим внеском від 70%. Акція триватиме до 25 січня. Деталі акції можна дізнатись у відділі продажу.

Як відомо, забудовник ЖК "Нова Англія" встиг реалізувати вже половину проєкту. Торік стартували продажі житла у трьох будинках: Лінкольні, Віндзорі та Ноттінгемі.

Цього року забудовник планує відкрити продаж у будинку Престон – останньому у житловому комплексі. Крім того, для мешканців Нової Англії відкриють спортивне подвір'я з біговими доріжками, тренажерами та багатофункціональним спортивним полем. Воно підійде для занять йогою.

Нагадаємо, що старання забудовника були відзначені престижною премією у сфері будівництва IBuild 2021 у номінації "Найкомфортніший простір для життя".

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

96

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом