Один із найстаріших одеських забудовників заморозив будівництво

Одеська будівельна компанія "Стікон", схоже, заморозила будівництво своїх нових житлових комплексів. Про це повідомляє місцеве видання "Думська".

"Великі крани завмерли в очікуванні кращих часів, а в котлованах зросла трава заввишки майже в людський зріст", - пишуть журналісти.

Джерела всередині компанії розповіли виданню, що менеджмент ще у серпні відправили у безстрокову відпустку, звідки повернулися на полуденки далеко не всі.

Забудовник на своїх сайтах обіцяє добудувати всі розпочаті об'єкти, проте терміни закінчення будівництва вже неодноразово переносили.

За даними порталу НЕРУХОМІ, будівельна компанія "Стікон" була заснована в Одесі 1967 року. За останні 15 років діяльності було введено в експлуатацію понад 2,5 млн. квадратних метрів об'єктів житлової та комерційної нерухомості (понад 60 будівель).

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

417

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом