ODG Development кличе стріт-арт художників у проєкт OrangeArt

Команда Нерухомі 16.02.2022 11:25 PR матеріал

1 хв

Забудовник ODG Development запрошує стріт-арт художників приєднатися до проєкту OrangeArt на території житлового комплексу Orange Park.

Про це повідомили в пресслужбі девелоперської компанії.

Так, художникам надається можливість створити мурал на стіні будинку площею понад 70 "квадратів". ЖК Orange Park знаходиться у селі Крюківщина під Києвом (Києво-Святошинський район).

"Ця подія – надважлива, адже це – можливість створити увічнене мистецтво, яке розкриває важливі теми й стає доступним усім навколишнім", – зазначили в ODG Development.

Так, охочі можуть презентувати ескіз робіт, вказавши терміни реалізації. Заявки можна подати з лютого до квітня (до 30 квітня включно), заповнивши анкету. Далі автори найкращих ескізів проведуть неформальну співбесіду з куратором проєкту у період з 15 по 31 травня 2022 року. Результати відбору будуть оприлюднені 31 травня 2022 року.

Реалізація проєктів – із червня по вересень цього року.

Теми для стінописів: місцева природа, Батьківщина, весна, сім'я, суспільно-важливі професії.

"Представлені на конкурс ескізи повинні мати оригінальну технологічну структуру і зображати тему", - наголошують організатори проєкту. Усі витрати на матеріали для створення стінопису, а також техпідтримку забезпечить ODG Development.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

80

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом