Одеський ЖК Співаючий фонтан раптово "виліз" на тротуар

Одеський ДАБК зайнявся перевіркою ЖК Співаючий фонтан на Фонтанській дорозі, 30-32, під час будівництва якого захопили більшу частину тротуару.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, після того, як забудовник прибрав будівельний паркан навколо новобудови, стало видно порушення. Зокрема, забудовник встановив на тротуарі сходи до підвальних приміщень. Крім того, зазначається, сам комплекс дещо не відповідає тому, що було заявлено.

Через те, що житловий комплекс частково зайняв тротуар, пішоходам доводиться йти вздовж узбіччя. Також на Фонтанській дорозі тротуари мають бути відокремлені від дороги зеленою зоною. Її забудовник повністю знищив.

Відомо, що у міському Держархбудконтролі вже знають про порушення, зараз ДАБК проводить перевірку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Києві на бульварі Тараса Шевченка при облаштуванні кишені для паркування біля колишнього готелю "Санкт-Петербург" розібрали частину тротуару при цьому зрізали 8 дерев. Кияни порушили скандал і з'ясували, що ТОВ "СПБ Інвест", яке проводить реставрації фасаду колишнього готелю, не погодило облаштування паркування з міською владою. У результаті компанію змусили відновлювати тротуар та зелені насадження.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

123

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом