Одеський ДАБК програв черговий суд забудовникові ЖК Comfort Hall

П'ятий апеляційний адмінсуд не підтримав позов одеського ДАБК, яким той намагався зупинити будівельні роботи ЖК Comfort Hall.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, відповідне рішення суд прийняв 16 березня, таким чином підтримавши рішення попередньої інстанції. Варто підкреслити, що якби суд і став на бік Держархбудконтролю, це в корені не змінило б ситуацію – житловий комплекс вже побудований.

Замовником будівництва виступає компанія "Проєкт Ініціатива Груп", власницею якої виступає Ірина Чефтелевич, а директором - Алон Сажумян. Його пов'язують з колишнім віцемером Одеси Петром Рябоконем, причетного до багатьох скандальних забудов у місті.

Департамент архітектури Одеської міськради видав компанії паспорта на будівництво приватних будинків. Згідно з документами, фірма мала побудувати вісім індивідуальних двоповерхових дачних будиночків, але замість цього звела двосекційний п'ятиповерховий житловий комплекс. Незважаючи на такі суперечності влада міста виявилася безсилою зупинити будівельний безлад.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будує ЖК Comfort Hall компанія Юрафіра-Буд. Її бенефіціар – Леонід Чефтелевич. Як вдалося з'ясувати, він може бути пов'язаний з будівництвом будинку Войцеховського у Києві – ЖК Парк Хіллс.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

116

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом