На Львівщині судитимуть забудовника, якого підозрюють у крадіжці 23 млн грн


Львівського забудовника, якого підозрюють у заволодінні коштів клієнтів на суму у 23 млн гривень, будуть судити. Про це повідомили у повідомляє пресслужбі ГУНП у Львівській області.

Як було з’ясовано під час слідства, у 2018-22 роках забудовник під приводом укладення договорів купівлі-продажу майнових прав на квартири у багатоквартирному будинку, який мав бути збудований в одному з сіл колишнього Пустомитівського району Львівської області, заволодів грошовими коштами 38 громадян.

У директора будівельної компанії не було дозвільних документів на будівництво нового житлового комплексу, але це не завадило йому укладати з клієнтами договори купівлі-продажу. Об’єкт мав розташовуватись в одному з сіл Пустомитівського району.

Зрештою, житловий будинок так і не було зведено, а інвестори так і не отримали свої квартири.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2,ч.3 та ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

За рішенням суду обвинувачений перебуває під вартою. За деякими даними, йдеться про екс-директора будівельної компанії "ВББ-Комфорт" Романа Глухенького.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, тернопільського директора будівельної компанії, який розтратив понад 3,8 млн грн коштів пайовиків з будівництва житла, засудили на 12 років позбавлення волі.
 

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

723

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом