Мешканці ірпінських новобудов виходять з протестом через високі тарифи

Мешканці новобудов Ірпеня ЖК City Park і ЖК Green Side збираються на акцію протесту у суботу, 18 вересня, через промислові тарифи, які змушені платити.

Як повідомляє "Kyiv.Media", акція має відбутися біля відділу продажу будівельної групи "Синергія" в Ірпені на вулиці Соборній, 2а о 10:00. Мешканці стверджують, що за промисловим тарифом (5,1 грн/кВт-годину) платять з серпня цього року через те, що обидва ЖК не здані в експлуатацію, але та вже проживають люди.

Згідно сертифікатами готовності об'єктів, ЖК City Park і ЖК Green Sideмали ввести в експлуатацію у 2019 році.

Згідно з даними порталу YouControl, бенефіціарами "Будівельної групи "Синергія" є Ігор Оверко, Олександр Заболотний та Юрій Марченко.

За даними ЗМІ, Ігор Оверко був пов'язаний з колишнім мером Ірпеня Володимиром Карплюк, який задекларував 67 квартир. Втім, Оверко з легкістю побив цей рекорд, задекларувавши 586 квартир.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, депутат Верховної Ради з групи "За майбутнє" Віктор М'ялик задекларував 158 квартир, кілька житлових будинків і близько 80 земельних ділянок.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

98

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом