Махінації у будівництві: НЕРУХОМІ викрили "сіру" схему з ЖК Art Misto

1 хв

Житловий комплекс Art Misto, який зводиться під Києвом у с.Софіївська Борщагівка, за документами виявився присадибним будинком. Загальна площа забудови: 0,5 га.

Махінацію помітили експерти НЕРУХОМІ, коли традиційно перевіряли документи ЖК.

"Класична "сіра" схема забудови присадибних ділянок багатоквартирними будинками. Житловий комплекс за документами виявляється присадибним будинком, в якому не може бути приватних квартир", - підкреслюють експерти.

Будівництво багатоквартирних будинків в кварталах садибної забудови не допускається. Так, цільове призначення земельних ділянок не відповідає намірам забудови. Іншими словами, це місце не передбачає розміщення багатоквартирного житлового комплексу. Відповідно, інвестування в покупку житла супроводжується великими ризиками.

Містобудівні умови і обмеження видав Сектор містобудування та архітектури Києво-Святошинської районної державної адміністрації. За документами це всього одне триповерхова будівля з мансардою, хоча комплекс передбачає будівництво 10 житлових будинків.

Більш детально з документами щодо ЖК Art Misto можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

102

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом