Львівська міськрада дала дозвіл на забудову Вінників

Львівська міська рада видала умови та обмеження молодої компанії "Гарден Естейт" на будівництво житлового комплексу на вулиці Івана Франка у Вінниках. Про це повідомляється на сайті Львівської міськради.

Відповідно до виданих містобудів, будівництво будуть вести на земельній ділянці площею 0,3163 га, на якій зараз знаходяться покинуті будівлі. Майбутній житловий комплекс складатиметься з двох будинків по 3-4 поверхи кожен. Під ними облаштують підземний паркінг, який буде укриттям.

"Будівля знаходиться на краю ділянки. Відповідає детальному плану території розміщення та функціонального призначення. Ми виїжджали на місце, де нам додатково презентували концепцію. У будівлі буде підземний паркінг, який виконуватиме роль приміщення подвійного призначення", – розповів представник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Роман Крушельницький.

За його словами, забудовник також гарантує передачу одного із приміщень у ЖК до комунальної власності Львова.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Гарден Естейт" існує з березня 2023 року і займається будівництвом. Засновниками є мешканець Тернопільщини Володимир Гадзіна, мешканець Львівщини Іван Чапляк та львів'янка Олена Куликовська.

З відкритих джерел відомо, що Іван Чапляк є адвокатом, а також співвласником інших підприємств, зокрема будівельних. На виборах у 2020 році балотувалася до Новороздільської міської ради від парії "Сила та честь".

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, у львівських Брюховичах для будівництва ЖК Під зірками забудовник без дозволу зрізав понад сотню дерев.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

1.1т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом