Київводоканал збирається відрубити воду столичному ЖК

У мешканців столичного ЖК Навігатор крім проблем з електрикою незабаром почнуться ще й перебої з водою. Зокрема, відключити від водопостачання багатотисячний житловий комплекс на Куренівці на пров. Балтійському планують уже 2 лютого.

Як повідомляється в місцевих пабликах, на такий крок Київводоканал змушений піти через те, що забудовник "ДБК-4" не виконав технічних умов під час введення будинків житлового комплексу в експлуатацію. Попри те, що мешканці справно платили за воду, у Київводоканалі повідомили про борги.

Зазначимо, що це далеко не єдині проблеми у людей, які купили квартири в ЖК Навігатор.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, рівно рік тому житловому комплексу погрожували відключити світло, все також за борги забудовника. Доведені до відчаю кияни виходили на протести, намагалися перекривати вулиці. Від забудовника вони вимагали ввести в дію трансформаторні підстанції для ЖК. Кияни стверджують, що комплекс кілька років заселено, а підстанції ніяк не добудують.

Втім, у ситуацію втрутилися депутати та представники влади та світло людям так і не відключили. Проте виявилось, що проблему не вирішили остаточно. Частина будинків вже переведена на встановлений тариф, а частина продовжує платити космічні гроші за електроенергію.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

179

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом