Київська прокуратура оскаржила будівництво ЖК Парк Слави

1 хв


Київська міська прокуратура подала до суду з вимогою припинити право власності на земельну ділянку у Дарницькому районі. Там всупереч цільовому призначенню будують ЖК, повідомила пресслужба прокуратури.

Земельні ділянки на вулиці Грузинській загальною площею 0,32 га мають цільове призначення для будівництва житлових будинків, які знаходяться на території житлової та садибної забудови. Проте там почали зводити багатоквартирний будинок. Водночас при будівництві порушили максимально допустимий відсоток забудови ділянки при розміщенні житлового будинку, який становить 50%.

Окружна прокуратура подала позовну заяву до Дарницького районного суду міста Києва про припинення права власності на земельні ділянки та повернення їх у власність територіальної громади Києва. 

Прокуратура не вказує назву житлового комплексу, який будують на ділянках, але повідомлення проілюструвала зображенням майбутнього ЖК Парк Слави. Цей проєкт реалізує будівельна група Park. 

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, раніше Київська прокуратура відсудила земельні ділянки рекреаційного призначення загальною площею майже 30 га. Їх вартість оцінюють у понад 1,2 млрд гривень. На ділянках планували побудувати ЖК O2 City Village та O2 Residence.

Oб'єкти:

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

1.3т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом