Інцидент на будівництві ЖК Престиж Холл: обвалилися балки, що тримали перекриття

На будівництві ЖК Престиж Холл, який зводиться на вулиці Тютюнника, 37/1 в Печерському районі Києва, у суботу, 23 жовтня, сталася надзвичайна пригода – впали балки, що тримали перекриття, уламки впали за межі будівельного майданчика.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний".

Як йдеться в повідомленні, через інцидент ледь не постраждала мати з дитиною. Зазначається, що будівництво ведеться прямо над футбольним полем і поруч з дитячим майданчиком. Крім того, як зазначили користувачі, поруч здали в експлуатацію комплекс, і зі споруджуваного поруч будинку вже прилітає не перший раз, наражаючи мешканців кожного разу на небезпеку.

"На звернення мешканців ані керуюча компанія, ані сам забудовник не реагують

У комплексі повний хаос. Вони явно економлять на матеріалах і робочій силі, яка не дотримується техніки безпеки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється на сайті забудовника, Престиж Холл – "це елітний житловий комплекс, розташований у Печерському районі, який є самим респектабельним районом Києва. Будівництво комплексу складається з чотирьох черг, 3 з яких вже здані в експлуатацію, а в останній ведуться фасадні та внутрішні роботи , це означає, що і вона скоро буде вітати своїх нових мешканців".

З документами щодо цього ЖК можна ознайомитися на ресурсі НЕРУХОМІ, перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

151

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом