Інспекторів з одеського ДАБК не пускають на будмайданчик ЖК Акварель-7

Інспекторів з одеського ДАБК не пускають з перевірками на територію будівельного майданчика житлового комплексу Акварель-7, який знаходиться на вулиці Слобідській, 56.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, про це стало відомо під час засідання комісії з питань забудови території, міського дизайну та архітектури Одеської міськради.

Відзначається, що були складені заяви для правоохоронних органів, але ті належним чином так і не відреагували. Тим часом, забудовник не збирається вступати в діалог з ДАБКом.

На Слобідській замість будівництва чотирьохповерхового будинку з мансардою зводиться п'ятиповерховий будинок на шість секцій на замовлення колективного підприємства "Одеський шкіряний завод №1", підрядником виступає компанія "Хай-Тек-Буд". При цьому у забудовника немає дозволу від ДАБІ на ведення будівельних робіт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, міський ДАБК звернув увагу цей об'єкт у вересні 2020 року. Тоді уже був зведений залізобетонний каркас п'яти поверхів будинку.

Одеський окружний адміністративний суд 23 квітня ухвалив рішення заборонити проводити будівництво ЖК Акварель-7. В ході слідства з'ясувалося, що у замовника є заборгованість перед містом у півмільйона гривень за оренду земельної ділянки, яку вимагають повернути в користування громади.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

90

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом