Greenville пропонує знижку на паркомісця в своїх столичних ЖК

Команда Нерухомі 30.09.2024 18:21 PR матеріал

2 хв

Група компаній Greenville пропонує вигідні умови придбання паркомісць в київських житлових комплексах бізнес-класу Greenville Park та Greenville на Печерську. Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили у пресслужбі компанії.  

Паркомісце можна придбати зі знижкою 10%, першим внеском 50% та розтермінуванням на 18 місяців без переплат. В компанії зазначають, що кількість паркомісць обмежена, тому власникам авто важливо не втрачати час, щоб встигнути скористатися пропозицією. 

“На сьогодні це одні з найбільш вигідних умов придбання паркомісць на ринку первинної нерухомості бізнес-сегменту. В наших комплексах Greenville Park та Greenville на Печерську багатоярусні підземні паркінги з гаражними боксами, місцями для підзарядки електрокарів, цілодобовим відеоспостереженням, системою протипожежної безпеки. Є також пряме сполучення паркінгу з поверхом, де розташована квартира, що значно економить час”, - підкреслила керівник департаменту продажів Greenville Сусанна Караханян. 

Насамперед паркінг має безліч переваг, серед яких це:

  • Безпека. Автомобіль у підземному паркінгу буде захищений від зловмисників, несприятливих погодних умов, уламків збитих ворожих боєприпасів тощо. 
  • Бомбосховище. Під час повітряних атак на столицю підземний паркінг залишається надійним укриттям не лише для машин, але й для мешканців житлового комплексу.
  • Кліматичні умови. При наявності паркомісця відпадає необхідність шукати стоянку. Тут автомобіль буде завжди поруч, захищений від морозів, спеки, опадів, сонячних променів. До того ж, подвір’я без автівок виглядає естетично та зручно для пішоходів. 
  • Інвестиція. Паркомісце - це беззаперечно вигідне капіталовкладення. Його можна як перепродати, так і здавати в оренду, отримуючи пасивний дохід. 

Greenville Park на Подолі – це сучасний комплекс з багатоярусним підземним паркінгом у стилобатній частині, індивідуальною системою доступу, лаунж-зонами, бізнес-простором, ігровою кімнатою для дітей, спортивним та дитячим майданчиками та лапомийкою для домашніх улюбленців.

ЖК Greenville на Печерську концептуально схожий із Greenville Park. Це технологічне місце з акцентом на чіткій геометрії форм зовні та інноваційності всередині. Комплекс побудований за архітектурною концепцією “місто в місті”, центральне місце в якій займає ідея автономності життя. 

Група компаній Greenville більше 20 років працює в сфері нерухомості, розробляє та будує багатофункціональні житлові комплекси. Зараз серед портфельних проєктів - комплекси комфорт-класу у Львові (Greenville Park Lviv, Greenville House, “Місто трав” та “Добра оселя”), сучасний курортний готель “Лісова пісня” в Трускавці та 2 ЖК бізнес-класу в Києві - Greenville Park і Greenville на Печерську.

Центр продажів Greenville Park: вул. Глибочицька, 28 +38(044) 344 67 38.  Центр продажів Greenville на Печерську: Фортечний тупик, 7в +38 (044) 344 76 32  

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом