До проєкту МФК Olegivskiy приєдналася група компаній DIM

Команда Нерухомі 03.11.2021 10:27 PR матеріал

1 хв

До розвитку багатофункціонального комплексу Olegivskiy, що знаходиться на Олегівській, 36 у Подільському районі Києва, приєдналася група компаній DIM.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника.

МФК зводиться на найвищій точці гори Щекавиця, тому з вікон комплексу відкриватиметься краєвид на історичний центр Києва – Воздвиженку та Андріївську церкву. Забудовник зазначає, що тут буде збудовано клубний будинок на 5-8 поверхів. Особливу увагу приділять розвитку інфраструктури та облаштуванню територією довкола будинку. Архітектура МФК Олегівскій буде виконана у стилі стриманого модерну, підкреслюючи загальний стиль історичного Подолу. Так, низька забудова зі змінною поверховістю та комбінований фасад будівлі гармонійно впишуться в навколишній простір і стануть його невід'ємною частиною.

Важливою частиною реалізації проєкту стане підписання меморандуму з громадою Києва про співпрацю та взаєморозумінню. Для цього проведуть зустрічі з мешканцями сусідніх будинків на Олегівській.

Крім того, вже налагоджено діалог із сусідньою школою-інтернатом №8 та досягнуто домовленості про допомогу, в рамках якої буде проведено реконструкцію верхньої частини будівлі та низку інших важливих для школи ремонтних робіт.

Окрему увагу було приділено розвитку інфраструктури території району та його озеленення. Сюди входить цілий список робіт: ремонт старих та прокладання нових під'їзних шляхів, благоустрій та оновлення громадських просторів тощо. Загальна сума видатків становитиме понад 12 млн гривень.

Як зазначив забудовник, команда проєктувальників зробила все, щоб МФК Olegivskiy органічно вписався в навколишню архітектуру Подолу, дотримуючись традицій одного з найстаріших районів Києва.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

116

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом