Девелопер Greenville влаштовує розпродаж квартир у Києві зі знижками

Команда Нерухомі 17.04.2024 17:22 PR матеріал

1 хв

Девелоперська компанія Greenville пропонує до 10 травня нові умови придбання квартир в столичних житлових комплексах бізнес-класу Greenville Park та Greenville на Печерську. Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили у пресслужбі забудовника. 

Для тих, хто хоче придбати квартиру за 100% оплатою, передбачена максимальна знижка. А для тих, хто планує придбати житло у розстрочку компанія вперше впроваджує знижку до 10%. 

“Ми мали відповідний запит від цільової аудиторії. Компанія намагається дослуховуватися до потреб та побажань наших клієнтів, отже ми впровадили безпрецедентні умови придбання квартир”, - зазначає керівник департаменту продажів Greenville Kyiv Сусанна Караханян.   

В ЖК Greenville на Печерську однокімнатну квартиру можна придбати від 70 тисяч у.о. Власник такої квартири житиме в сучасному комплексі в серці Києва та бачитиме з вікна мальовничу панораму Печерська. У новобудові є бізнес-зона для роботи, простір для вигулу домашніх тварин та лапомийка, багаторівневий підземний автопаркінг, дитяча ігрова кімната, колясочна, зона барбекю та розвинена інфраструктура навколо.    

В ЖК Greenville Park однокімнатна квартира коштуватиме від 90 тисяч у.о. Цей комплекс знаходиться на Подолі. Сучасний архітектурний стиль, функціональність та надзвичайна якість будматеріалів гарантують, що комплекс і через багато років не втрачатиме оригінальності та смаку. Це організований життєвий простір для роботи, дозвілля, виховання дітей та розвитку.    

Обидва проєкти поєднує концепція “місто в місті”, в основі якої лежать ідеї автономності життя всередині великого міста, людиноцентричності, безпеки та комфорту.   

Пропозиція діятиме до 10 травня. Кількість акційних квартир обмежена. За деталями можна звертатися у центри продажів або заповнити форму на сайті. 

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

430

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом