Бомбосховище в ЖК Нова Англія: з питною водою та каналізацією

Команда Нерухомі 11.07.2022 15:47 PR матеріал

1 хв

Забудовник ЖК Нова Англія ввів в експлуатацію частину підземного паркінгу на 5 тисяч квадратних метрів, який також можна використовувати як бомбосховище.

Про це порталу НЕРУХОМІ повідомили у пресслужбі житлового комплексу.

Згідно з повідомленням, паркінг розміщується між будинками Манчестер та Брайтон. Наголошується також, що за результатами експертизи, підземний паркінг можна використовувати за подвійним призначенням: там можна ставити авто та використовувати як бомбосховище, оскільки відповідає вимогам об'єкта цивільного захисту населення. Так, укриття забезпечує захист людей від уламків зруйнованих будівель, знижує дію радіації, ударної хвилі вибуху та радіоактивних випромінювань у зараженій місцевості. Забудовник запевняє, що приміщення досить міцні, конструкції із негорючих матеріалів. Вмістити такий паркінг може близько тисячі людей.

Крім того, він забезпечений засобами оповіщення, пожежогасіння, систем водопостачання та каналізації. Також люди будуть забезпечені достатньою кількістю питної води.

"Це означає, що всі резиденти Нової Англії та майбутні жителі мають надійний захист у себе вдома", - наголосив забудовник.

У компанії розповіли, що в експлуатацію ввели частину паркінгу, який розрахований на 2500 авто. Інша частина паркінгу зараз добудовується. Перевагою стилобатного паркінгу в житловому комплексі є те, що він має ліфти, які дозволяють мешканцям підійматися до себе додому, не виходячи на вулицю.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

332

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом