Біля цвинтаря у Львові збудують готель з квартирами та апартаментами

1 хв

У Львові на вул. Єрошенка, 22 компанія "ПРЕМ'ЄР ХОУМ-ЛЬВІВ" замовила будівництво готелю з апартаментами квартирного типу та сквером. Про це повідомило видання "Твоє місто".

Відповідний містобудівний розрахунок розглянули на засіданні архітектурно-містобудівної ради 5 вересня. Йдеться про ділянку площею 0,5179 га у Шевченківському районі на відстані 2 км від центральної частини Львова. Відповідно до зонування, це торгово-ділова зона місцевого значення. Територія належить до історичного ареалу і частково входить до історичного ландшафту. Особливістю ділянки є те, що поруч знаходяться АЗС, Янівський цвинтар та автостоянки.

Зараз на ній розташовані складські приміщення, які порушують зонінг міста, а територія, що розташована між вулицею Єрошенка та проєктованою ділянкою, використовується як хаотична стоянка. 

Згідно з проєктом тут мають збудувати чотириповерховий готель на 81 номер. З них 40 облаштують як студіо, а інший 41 – під апартаменти. Також збудують дворівневий підземний паркінг на 77 місць. На частині території, яка належить до охоронної зони, хочуть облаштувати сквер, фонтан, артоб'єкт і дитячий скеледром. 

Замовник будівництва ТОВ "ПРЕМ'ЄР ХОУМ-ЛЬВІВ" зареєстрований з 2023 року у Львові. Її власником є дніпровський бізнесмен Євген Ліфшиць.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, також у Львові біля духовної семінарії хочуть звести багатоповерхівку. Ректор Львівської духовної семінарії Святого Духа Ігор Бойко написав лист до міського голови Львова та керівників фракцій Львівської міської ради про негативні наслідки будівництва ЖК біля закладу освіти.

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

1.7т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом