Бійка в одеському клубному будинку Pierre: мешканці проти керуючої компанії

В Одесі у клубному будинку П'єр, розташованого в Успенському провулку, у понеділок, 14 листопада, сталася масштабна бійка між представниками нещодавно створеного ОСББ та охоронною фірмою з боку керуючої компанії "Коїн".

Як повідомляє "Думська", мешканці житлового комплексу переважною більшістю голосів створили ОСББ, вирішивши розірвати договір з керуючою компанією "Коїн". За словами одеситів, компанія, що управляє, необґрунтовано завищує тарифи на комунальні послуги.

Як розповів депутат одеської міськради Петро Обухов, мешканці хочуть вигнати компанію "Коїн", але ті, у свою чергу, не хочуть йти, передавати документи та прибирати свою охорону з вестибюлю. У самій фірмі стверджують, що передадуть документи лише тоді, коли буде відповідне рішення суду і після того, як мешканці погасять перед ними борги. Мешканці намагалися запропонувати їм альтернативний варіант – відкрити спеціальний рахунок у банку, на який вони перерахують борг, та одночасно зробити передачу документів. Проте від такої процедури у "Коїні" відмовилися. У зв'язку з інцидентом на місце викликали працівників поліції.

У свою чергу у фірмі зазначили, що борг мешканців перед ними сягнув 745 тис. грн. І замість того, щоб розрахуватися, одесити "вирішили змінити керуючу компанію".

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, клубний будинок Pierre – це 7-поверхова будівля, в якій розмістилося лише 45 квартир бізнес-класу. Введення в експлуатацію за планами мало здійснитися у 2020 році, але за фактом будинок здали наприкінці липня 2021 року.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

122

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом