Апарт-комплекс замість СТО: що не так з одеським Times

Апарт-комплекс Times - адміністративно-офісний центр з апартаментами, який будується в Одесі на вулиці Косвеній, 64/66 на ділянці, на якому передбачалася експлуатація СТО.

Про це читайте в свіжому огляд від ресурсу НЕРУХОМІ.

Як відзначають експерти, цільове призначення земельної ділянки допускає розміщення адміністративно-офісного центру з апартаментами, на що отримано дозвіл. Разом з тим, Одеська міська рада, як розпорядник землі, надавала земельну ділянку не для будівництва, а для експлуатації СТО. А це вже може бути підставою для розірвання договору оренди земельної ділянки.

Також стало відомо, що одеський ДАБК в окружному адмінсуді намагався скасувати містобудівні умови і обмеження, аргументуючи тим, що на схемі генерального плану, будівля яка реконструюється, розташована впритул до прилеглої існуючої будівлі на суміжній земельній ділянці, що є порушенням протипожежних норм. Але суд відмовив у задоволенні позову.

Проте, було відкрито апеляційне провадження. Тому певні інвестиційні ризики залишаються до остаточного рішення по цій справі.

Візуалізація апарт-комплексу Times
nerukhomi.ua

Що стосується комфортності проживання там, то прибудинкова територія практично відсутня. Тут відсоток забудови становить понад 70% площі земельної ділянки. Однак оскільки апартаменти належать до нежитлової нерухомості, на них не поширюються норми ДБН як до житлових будинків.

Більш докладно про апарт-комплекс Times можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук