Новий меморандум дозволить добудувати квартири Аркади – Геращенко

Меморандум з КМДА і новим забудовником дозволить добудувати 11 тисяч незавершених квартир банку Аркада.

Про це заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляється у вівторок, 26 січня на сторінці МВС у Facebook.

За його словами, нарада з постраждалими інвесторами пройшла сьогодні в онлайн-режимі.

"Є позитивна новина, яка стосується групи вкладників банку "Аркада". Разом із забудовником-компанією "Столиця" і Київською міською державною адміністрацією до 5 лютого планується підписати меморандум, за яким почнеться велика робота - будівництво більше 11 тис. квартир", - зазначив заступник міністра внутрішніх справ.

Геращенко також повідомив, що зараз в МВС розглядається можливість спрямування коштів на об'єкти незавершеного житлового будівництва.

"Такі проєкти підходять нам за ціною і розташуванням і надалі поліцейські та рятувальники зможуть отримати власне житло за лізинговою програмою МВС", - зазначив він.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, сьогодні в Києві інвестори Аркади влаштували мітинг під стінами Міністерства внутрішніх справ. Люди вважають, що їх знову хочуть обдурити, "втягуючи у невигідний для них меморандум".

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

122

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом