Незаконне будівництво висотки на Жулянах: поліція почала кримінальне провадження

Правоохоронні органи почали кримінальне провадження за фактом незаконного будівництва багатоквартирного будинку у Києві по вулиці Вишневій, 6-8.

Як повідомляє УНІАН, Солом'янським відділенням поліції ГУНП в Києві розпочато кримінальне провадження за фактом самоправства, пов'язаного з проведенням будівельних робіт без дозвільних документів.

Як стало відомо, департамент ДАБІ міста Києва офіційно поінформував, що не видавав і не реєстрував дозвільних або декларативних документів на право виконання забудовником підготовчих та будівельних робіт. У свою чергу, Департамент містобудування та архітектури КМДА підтвердив, що також не видавав ТОВ "Будівельна Компанія-Парк" містобудівних умов і обмежень на забудову земельних ділянок по вул. Вишневій, 6-8, що підтверджується відсутністю відповідних записів у реєстрі.

На незаконне будівництво звернули увагу мешканці столичного мікрорайону Жуляни. Люди звернулися до влади Києва з вимогою негайно втрутитися в ситуацію, зупинити будівництво і покарати винних. В іншому випадку вони готові своїми силами поставити заслін зведенню нелегального об'єкта.

Місцеві жителі попереджають про реальну екологічну загрозу будівництва для всього мікрорайону: забудовником не передбачено підключення комплексу до центральних мереж каналізації, що призведе до серйозних наслідків.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

67

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом