Нерухомість українського бізнесмена Коломойського можуть конфіскувати у США

Влада США прийняла рішення конфіскувати нерухомість, що належить українському бізнесменові Ігорю Коломойському, який придбав її за кошти, які нібито вивів із ПриватБанку.

Про це у четвер, 6 серпня, повідомили в пресслужбі Мін'юсту США.

"Сполучені Штати направили на розгляд суду дві цивільні скарги про конфіскацію комерційних об'єктів нерухомості в Луїсвіллі (штат Кентуккі) та в Далласі (штат Техас), придбаних на незаконно привласнені кошти ПриватБанку в Україні", – повідомляється в пресрелізі.

Підозри висунули і на адресу спільників Коломойського – Мордехая Корфа (Mordechai Korf) та Уріеля Лабері (Uriel Laber), які створили мережу компаній для відмивання привласнених коштів та їх інвестування. У їхніх назвах зазвичай використовувалося слово "Optima".

"Вони придбали нерухомість та підприємства по всій країні на сотні мільйонів доларів, включаючи з майном, що підлягає конфіскації: офісну вежу в Луїсвіллі, відому як PNC Plaza, і офісний парк в Далласі, відомий як колишня штаб-квартира CompuCom. Загальна вартість будівель становить майже $ 70 млн", – говориться в повідомленні Мін'юсту США.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

61

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом