Недобудови Аркади: у ЖК ПАТРІОТИКА виникли проблеми з постачанням електроенергії

Електроенергію для будинків ЖК ПАТРІОТИКА з 1 вересня поставляє інша компанія у зв'язку з припиненням договірних відносин між ТОВ "Будеволюція" (входить до бізнес-структури Аркади) і енергопостачальник YASNO.

Про це повідомили у пресслужбі Київської міської держадміністрації.

Згідно з умовами договору, будівельна компанія має платити авансовий платіж до кінця поточного місяця за електроенергію, яка буде використана у наступному місяці. Щоб продовжити дію договору, ТОВ "Будеволюція" мала була повідомити електропостачальника про намір отримувати електроенергію від YASNO і надалі, а також сплатити авансовий платіж за вересень. Цього не було зроблено. Тому з 1 вересня електроенергію для зазначених будинків надає вже інший постачальник.

Будеволюція будує житлові будинки на земельних ділянках, розташованих на перетині проспекту Петра Григоренка та вул. Бориса Гмирі та вул. Колекторної у Дарницькому районі Києва. Будинки не здані в експлуатацію, знаходяться на балансі забудовника і підключені за тимчасовою схемою електропостачання. У травні цього року через заборгованість, яка перевищувала 2,5 млн грн будинки були знеструмлені. Після отримання гарантій погашення заборгованості електропостачання було відновлено.

Сьогодні житловим будинкам необхідно негайно врегулювати питання укладення договору на постачання електричної енергії, щоб уникнути відключення послуги.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, слідчі Нацполіціі повідомили про підозру у привласненні 50 млн грн президенту столичного банку Аркада Костянтину Паливоді. За даними слідства, Паливода вкрав гроші, внесені інвесторами на будівництво житлових комплексів ЕВРИКА і патріотики в Києві.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

60

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом