НБУ проведе повторний аукціон з продажу нерухомості

Нацбанк 23 липня на повторному аукціоні планує продати офісно-складський комплекс, набутий у власність в рахунок погашення боргу за кредитами, наданими банкам України.

Про це повідомляється на сайті НБУ.

"Департамент закупівель і продажів відповідно до рішення правління Національного банку України від 25 травня 2020 року № 350-рш здійснює відчуження шляхом проведення аукціону на сайті zakupki.prom.ua об'єкта нерухомого майна, набутого у власність Національним банком України в рахунок погашення боргу за кредитами, наданим банкам України, а саме: офісно-складський комплекс під букв. "А", площа 6390 кв. м., розташований за адресою: Київська обл., Києво-Святошинський район, с. Святопетрівське, вул. Київська, 43", - йдеться у повідомленні.

Дата проведення електронних торгів – 23 липень 2020 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Національний банк провів 26 червня аукціон з продажу нерухомості, придбаної у власність по кредитах рефінансу.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

53

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом