"Нахаббуди в Одесі": в ДАБК за тиждень виявили 28 незаконних будівництв у місті

Минулого тижня інспектори одеського ДАБК виявили у місті 28 незаконних будівництв: від цілих квартир на горищі до гаражів.

Про це написав в. о. глави міського ДАБК Олександр Авдєєв у себе в Facebook.

Так, за його словами, всього за тиждень знайшли "28 нахаббудів". Найбільше їх було в Київському районі.

"Так на Дерибасівській, 5 власник квартири захопив горище і зареєстрував на нього власність як на нову квартиру. Це вдалося за схемою з новим техпаспортом, в який внесли недостовірні дані. Приєднані приміщення ніколи не належали порушнику", – підкреслив Авдєєв.

Також він розповів, що на Жуковського, 38 організація, що обіцяє в стислі терміни оформити довідки про відсутність судимості, без дозволу облаштувала новий вхід в будівлю. А на вулиці Вєтрова на Фонтані інспектори виявили цілих п'ять незаконних об'єктів: гараж, будиночок охорони і ще кілька новобудов.

За всіма фактами складено акти, зафіксовані порушення і відправлені матеріали в правоохоронні органи для реєстрації в ЄРДР, повідомив Авдєєв.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в Одесі будували багатоквартирний будинок за повної відсутності дозвільних документів. Так, у травні 2020 року, замовник отримав містобудівні умови та обмеження на будівництво приватного зблокованого будинку на дві сім'ї, але фактично займався будівництвом багатоквартирного будинку та збирався продавати там житло.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук