На Закарпатті хочуть побудувати величезний гірськолижний курорт, щоб провести Олімпіаду

На Закарпатті хочуть провести зимову Олімпіаду, а для цього влада області анонсували будівництво масштабного гірськолижного курорту.

Про це в п'ятницю, 25 вересня, розповів закарпатський губернатор Олексій Петров, передає Українська правда.

Голова обласної держадміністрації зазначив, що в регіоні хочуть звести масштабний гірськолижний курорт, який буде більше бази у Буковелі приблизно у п'ять разів.

"Зараз готується проєкт гірськолижного курорту, який буде в 5 разів більше свого аналога в Івано-Франківській області (Буковель). Орієнтовна вартість публічних інвестицій 300 млн євро", - підкреслив він.

Петров додав, що, можливо, тут можна буде навіть провести зимову Олімпіаду. Крім того, незабаром почнеться будівництво дороги на Драгобрат, до самого високогірного курорту України.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві збираються побудувати спортивний комплекс на ділянці вулиці Милославської в Деснянському районі Києва. Його побудують на кошти інвестора, для залучення якого проведуть інвестиційний конкурс. Відзначимо, що будівництво спорткомплексу є важливим для інфраструктури масиву: тут активно будуються нові РК. Зокрема, тут будується ЖК Вигурівщина-20.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

177

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом