На Волині глава Госпсуду п'ять років живе у "недобудові". Фото

Глава Господарського суду Волинської області Микола Шум вказав у декларації свій будинок в Луцьку, як недобудований, але в якому той проживає.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, в декларації судді за 2020 рік, яку він оприлюднив 30 березня, вказано що служитель Феміди проживає в будинку, площа якого дорівнює 346 метрам. Відомо, що Шум декларує свій недобудований будинок з моменту впровадження електронного декларування – з 2015 року.

Цей будинок записаний на дружину судді – нотаріуску Ірину Шум. Крім цієї нерухомості в декларації ще фігурує будинок площею 78 "квадратів" у Ковелі, але глава Госпсуду не приховує, що не живе там.

Журналістам суддя зізнався, що живе лише у двох кімнатах, в іншій частині будинку триває ремонт.

За минулий рік Микола Шум отримав 1,3 млн гривень зарплати та майже 7 тис. гривень від ВНУ ім Лесі Українки. На його рахунках – 736 тисяч гривень.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві обікрали квартиру судді Солом'янського районного суду Вікторії Жовноватюк. Подія сталася вночі на вихідних. За словами судді, злочинці вирішили її пограбувати, після того як вона оприлюднила декларацію про доходи.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

111

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом