На Миколаївщині продали базу відпочинку, нерухомість якої була під арештом

У Миколаївській області в селищі Рибаківка незаконно продали туристичну базу "Авіатор", нерухомість якої перебувала під арештом.

Про це розповів губернатор Віталій Кім у відео на своїй сторінці в Facebook.

Глава обладміністрації підкреслив, що позов у справі бази "Авіатор" вже подано до Господарського суду Миколаївської області. Губернатор підкреслив, що базу продали за ціною нижче ринкової, при цьому раніше на приміщення було накладено арешт.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, слідство встановило, що схема незаконного продажу майна була організована керівником підрозділу державної виконавчої служби в Миколаївській області.

Так, чиновник намагався продати базу за допомогою однієї з електронних платформ. Нерухомість належала боржнику – комунальному підприємству. При цьому ціну нерухомості під час незаконного продажу занизили майже в сім разів.

За матеріалами СБУ Центральний райсуду Миколаєва призупинив процедуру реалізації бази відпочинку. В рамках кримінального провадження було арештовано майно бази відпочинку.

Проте, як повідомляють місцеві ЗМІ, 14 січня СЕТАМ провів аукціон з продажу бази. Стартова ціна становила 1,1 млн гривень. Зараз аукціон знаходиться в стані очікування оплати. Земельна ділянка під базою належить Миколаївської ОДА.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

56

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом