На Миколаївщині главу виконавчої служби піймали на махінаціях з нерухомістю

Керівника підрозділу державної виконавчої служби в Миколаївській області піймали на махінаціях з нерухомістю. Він намагався продати базу відпочинку "Авіатор", яка розташована в селі Рибаківка за істотно заниженою ціною.

Про це повідомили в пресцентрі Служби безпеки України.

Правоохоронці встановили, що чиновники намагалися продати базу відпочинку за допомогою однієї з електронних платформ. Це нерухомість, що належить боржнику. При цьому, її ціна була заниженою приблизно в сім разів у порівнянні з аналогічними об'єктами.

До того ж, під час перевірки виявили значні порушення закону в самій процедурі виставлення на продаж. У підсумку, якщо б такі торги відбулися, держава могла отримати збитки в розмірі приблизно 7 млн гривень.

За матеріалами СБУ Центральний райсуду Миколаєва призупинив процедуру реалізації бази відпочинку. В рамках кримінального провадження було арештовано майно бази відпочинку.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві СБУ припинила незаконні махінації із землею майже на мільярд гривень. Було встановлено, що з територіальної власності незаконно вивели 24 земельні ділянки загальною площею близько 400 га.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

60

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом