На Манхеттені завершують будівництво вузького хмарочоса зі скла. Фото

На Манхеттені, центральному районі Нью-Йорка, завершують будівництво вузького хмарочоса. Розробкою проєкту займалися британські архітектори зі студії Foster + Partners.

Як повідомляє Dezeen, висота будівлі складе 260 метрів, в ній розташовуватимуться головним чином офіси. На верхніх поверхах розмістять кафе та приміщення для конференцій.

На Манхеттені з'явиться незвичайний хмарочос
dezeen.com

Хмарочос буде розділений на три секції, всі вони звужуватимуться ближче до даху. В цілому будівля, незважаючи на свої габарити, розташовується на невеликій ділянці. Це обумовлено шириною вулиці та будівельними вимогами. Фасад будівлі виконано зі скла, згідно з нормами, він не повинен виділятися на тлі навколишніх будівель.

На Манхеттені з'явиться незвичайний хмарочос
dezeen.com
На Манхеттені з'явиться незвичайний хмарочос
dezeen.com

Зараз проходять фінальні стадії в будівництві цього хмарочоса, почали розбирати зовнішній кран. Повністю завершити будівельні роботи мають до кінця цього року.

На Манхеттені з'явиться незвичайний хмарочос
dezeen.com

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Лондоні продають будинок, ширина якого становить всього 1,8 метра. Згідно з даними сайту агентства нерухомості Winkworth, це найвужча будівля в британській столиці.

Проверенные ЖК

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук