На Манхеттені завершують будівництво вузького хмарочоса зі скла. Фото

На Манхеттені, центральному районі Нью-Йорка, завершують будівництво вузького хмарочоса. Розробкою проєкту займалися британські архітектори зі студії Foster + Partners.

Як повідомляє Dezeen, висота будівлі складе 260 метрів, в ній розташовуватимуться головним чином офіси. На верхніх поверхах розмістять кафе та приміщення для конференцій.

Хмарочос буде розділений на три секції, всі вони звужуватимуться ближче до даху. В цілому будівля, незважаючи на свої габарити, розташовується на невеликій ділянці. Це обумовлено шириною вулиці та будівельними вимогами. Фасад будівлі виконано зі скла, згідно з нормами, він не повинен виділятися на тлі навколишніх будівель.

Зараз проходять фінальні стадії в будівництві цього хмарочоса, почали розбирати зовнішній кран. Повністю завершити будівельні роботи мають до кінця цього року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Лондоні продають будинок, ширина якого становить всього 1,8 метра. Згідно з даними сайту агентства нерухомості Winkworth, це найвужча будівля в британській столиці.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

90

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом