Мешканці Житомира виступають проти будівництва поруч багатоповерхівки

1 хв

Мешканці будинку на вул. Вітрука, 10, у Житомирі вимагають зупинити будівництво багатоповерхівки біля їхнього дому. Вони пояснюють, що через будівельні роботи будинок може зруйнуватися, повідомило видання Суспільне Житомир.

Під час позачергової сесії Житомирської міськради мешканці будинку на Вітрука, 10, виступили проти процесу будівництва багатоповерхівки. В результаті депутати міськради оголосили рішення зняти питання продажу земель комунальної власності.

Голова правління ОСББ Вітрука 10, Олена Коваль зазначила, що зараз в будинку йдуть тріщини по всіх поверхах кожного із семи під’їздів будинку. Їх позначили спеціальними маячками, які є доказами аварійності дому. За словами мешканки Наталії Нечитайло, поруч із будинком планують звести багатоповерхівку.

“Яка має бути відстань від будинку до будинку, скажіть, будь ласка? Невже 20 метрів, як вирішила міська рада? Такого не можу бути, тому що будуть вікна у вікна дивитись”, — сказала Наталія.

Зводити багатоповерхівку має компанія ОК “ЖБК Клермон”. Її керівницею є Людмила Барабаш.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості, у Житомирі мітингували проти масштабного будівництва у дворі житлових будинків на вулиці Героїв Десантників. Активісти заявляли, що місцева інфраструктура не розрахована на появу нових висоток на цій території, що безумовно призведе до певних незручностей для людей, що живуть поруч. 
 

Автор:

Анна Завірюха

журналістка

Журналістка із досвідом більше 4-х років. Улюблені теми – архітектура та маркетинг.

Усі статті автора

Коментарі

320

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом