Маск продав останній свій особняк і тепер уже офіційно став бездомним

Американський винахідник і голова компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск повністю позбувся всієї своєї нерухомості й офіційно став бездомним.

Як повідомляє Fox News, останнє житло, що належало йому, особняк, розташований на 19 гектарах землі з видом на затоку Сан-Франциско, Маск продав зі значною знижкою, вторгувавши 30 млн доларів. Початкова ціна була 37,5 млн доларів. Маєток був збудований у 1912 році графом Крістіаном де Гіньє, французьким аристократом. Його сім'я прожила тут понад століття, а у 2017 році його придбав Ілон Маск за 23,4 млн доларів. Про те, що мільярдер знайшов покупця для свого останнього будинку, стало відомо в середині листопада, а що угода здійснена – лише зараз. Хто купив у глави Tesla особняк – невідомо, ім'я покупця тримається в секреті.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, свій маєток Маск продав не з першої спроби. Спочатку цінник був на рівні 37,5 млн. доларів, потім він опустився до 32 млн. У результаті нерухомість продали за 30 млн доларів. Усередині нього 9 спалень, 10 ванних кімнат, банкетний зал, кухня професійного рівня з двоспальними апартаментами для особистого шеф-кухаря. Поряд з будинком розташовується басейн, зелений лужок і гараж на три авто та обладнаний навіс, під яким можна розмістити ще вісім машин.

Американський винахідник зараз виношує ідею створення колонії на Марсі. Сьогодні він винаймає збірний будинок, вартість якого не перевищує 50 тисяч доларів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом