Махінації з нерухомістю на 25 млн під Києвом: в розшук оголосили адвоката

Адвоката за багатотисячні махінації з нерухомістю під Києвом оголосили в розшук. Процесуальне керівництво здійснювалося Бучанською окружною прокуратурою, повідомили в прокуратурі Київської області.

Правоохоронці з'ясували, що адвокат уклав договір купівлі-продажу недобудованого об'єкта з відстрочкою платежу. Але насправді не збирався платити за нерухомість. Таким чином потерпілий отримав збиток більше 1 млн гривень.

Крім того, юрист підмовив свою знайому інвестувати у будівництво і укласти договір купівлі-продажу майнових прав на квартири у багатоквартирному житловому будинку. Однак замість цього чоловік оформив договори на третіх осіб, тим самим завдав їй збитків на 24 млн гривень.

Слідчий суддя дав дозвіл на затримання підозрюваного. Зараз його оголошено в розшук.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Одесі ексглава будівельного кооперативу буде осуджена за махінації з нерухомістю. Жінка отримувала готівкою внески за квартири у новобудові. У підсумку вона привласнила від покупців близько 24 млн гривень. Обвинувальний акт складено і направлено до суду.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

124

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом